Σχετικα με εμας

και την επιχείρηση μας

Προτεραιότητα μας Η εξυπηρέτηση σας


Η VENTOURIS TRANS ιδρύθηκε το 1998 από τον Κ.ΝΙΚΟ ΒΕΝΤΟΥΡΗ με σκοπό να προσφέρει Υπηρεσίες οδικής βοήθειας στο κομμάτι της μεταφοράς τόσο σε Επιβατικά, μοτοσυκλέτες όσο και σε φορτηγά οχήματα που έχουν ακινητοποιηθεί λόγο βλάβης ή λόγο τροχαίου ατυχήματος καθώς και κάθε άλλη υπηρεσία που μπορεί να προσφερθεί με Γερανοφόρα οχήματα σε όλη την Ελληνική επικράτεια όπως μεταφορές μηχανημάτων, ανυψώσεις- μεταφορές βαρέων αντικειμένων, φορτοεκφορτώσεις.

 

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στους παραπάνω τομείς, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, καθώς και ο διαρκής εκσυγχρονισμός του στόλου της επιχείρησης μας έχει σαν αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών το οποίο σε συνδυασμό με την γρήγορη επέμβαση μας έχει ως αποτέλεσμα πέραν των ιδιωτών να μας εμπιστεύονται και δημόσιες υπηρεσίες(δήμοι , κτλ.) καθώς και πολυεθνικές εταιρείες .

 

Είναι λοιπόν γεγονός ότι καλώντας την Ventouris trans να σας εξυπηρετήσει σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ανάγκες σας εκτός από το όνομα που αποτελεί εγγύηση μετά από χρόνια εμπειρίας θα έχετε πάντα στο πλευρό σας έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα κάνει τα πάντα για να σας βγάλει από οποιαδήποτε δύσκολη θέση και αν έχετε βρεθεί .

 

Ασχολούμαστε αποκλειστικά με τη ρυμούλκηση οχημάτων και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα εξειδικευμένες.

 

Διαθέτουμε ειδικά οχήματα με ανακλινόμενες πλατφόρμες για την μεταφορά και των πιο χαμηλωμένων επιβατικών και μοτοσυκλετών, συστήματα ρυμούλκησης επιβατικών, φορτηγών, μικρών λεωφορείων, Γερανούς (παπαγαλάκια) για ξετουμπάρισμα οχημάτων και για την περισυλλογή τους εντός και εκτός οδοστρώματος, Γερανούς για ανυψώσεις- μεταφορά μηχανημάτων.

Εργαζόμαστε όλοι μαζί με μεράκι, όρεξη και αγάπη για την δουλειά. Ένας από τους λόγους που μας προτιμάτε.

Οι οδηγοί μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας. Μετά από χρόνια εμπειρίας στην εταιρία έχουν αποκτήσει την πελατοκεντρική κουλτούρα της επιχείρησής μας και έχουν δώσει μια ιδιαίτερη νότα με τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό που αδιάθετου.

Παρέχουμε άρτια
και άμεση εξυπηρέτηση
Όλο το 24ωρο

Ειδικοί στις γερανομεταφορές στον ταχύτερο δυνατόν χρόνο και με την μεγαλύτερη ασφαλεία

Προτεραιότητα μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, δεν ξεχνάμε όμως και την ασφάλεια. Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένη σε όλους τους τομής και γι αυτό προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό.

Call Now Button